Align people to rock social 🚀

Maximaliseer je bereik, versterk je merk en vergroot de betrokkenheid van je medewerkers met de strategische methodiek én bijbehorend social media platform van Apostle.

Haal authentieke verhalen op in je organisatie én verspreid deze op de social media kanalen van je medewerkers, bedrijf en relaties

De wereld verandert en digitaliseert. Met Apostle verander je mee

Versterk je (werkgevers)imago

Duizenden bedrijven schreeuwen om aandacht bij elke swipe en scroll. Door veranderende algoritmes en té zakelijke content ben je als organisatie minder zichtbaar. Laat zien waar jouw organisatie voor staat en gebruik authentieke content rechtstreeks van de werkvloer om jouw online zichtbaarheid en imago te versterken.

Investeer in een onbenut kanaal

De sociale netwerken van medewerkers en relaties zijn vaak een onbenut kanaal. En dat terwijl gedeelde berichten van medewerkers 561% meer bereik genereren ten opzichte van bedrijfspagina’s. Met Apostle dragen jouw eigen medewerkers significant bij aan jouw sales, marketing en recruitment doelstellingen door jouw content op hun social media te delen.

Verbeter je klantcontact

Leads die binnenkomen via het netwerk van je medewerkers en relaties hebben 7x meer kans om te converteren dan reguliere leads. Genoeg reden voor jouw recruiters en sales medewerkers om actief online aanwezig te zijn. Groei door snellere én kwalitatief betere leads met het Apostle platform.

De social shift methodiek

Apostle is volledig ingericht conform de Social Shift methodiek: een bewezen aanpak voor het creëren van een social mindset in jouw organisatie en het direct benutten van de kracht van social media voor het behalen van je bedrijfsdoelstellingen.

Binnen de methodiek staat een goede contentstrategie centraal: hét fundament waarmee jij onderscheidende content creëert en impact maakt op je (potentiële) klant. Met behulp van een duidelijke rollenstructuur draagt iedere medewerker bij aan de zichtbaarheid van jouw organisatie. Binnen het Apostle platform wordt jouw organisatie stap voor stap meegenomen in de methodiek.

Werk strategisch samen aan de zichtbaarheid van jouw merk

Communiceer via de kanalen van jouw medewerkers, bedrijf en relaties via één centraal dashboard.

Veel bedrijven worstelen met tegenvallende bereikcijfers, een gebrek aan content en zoeken naar nieuwe manieren om hun externe communicatie te versterken. Het Apostle platform helpt bij het ophalen en distribueren van content uit jouw organisatie. Door het enorme netwerk van je eigen ambassadeurs te benutten bereik je samen de juiste doelgroep met de juiste boodschap

Boek een demo

Groei met authentieke content

Verbeter jouw communicatie met echte verhalen van echte mensen.

In de Social shift methodiek staat authentieke content van jouw medewerkers centraal. Deze onderstroom van content haal je op en verspreid je eenvoudig via het Apostle platform. Gebruik deze persoonlijke content om jouw tijdelijke online media campagnes te optimaliseren. Onze klanten behalen significant betere resultaten door authentieke content in te zetten. Stockfoto’s kunnen namelijk écht niet meer.

Lees meer

‘Niet schieten met hagel, maar op een natuurlijke en authentieke wijze verbinding maken met (potentiële) medewerkers en klanten: een noodzakelijke kanteling voor elke organisatie die zichzelf serieus neemt. Dus kom maar op met die Social Shift.’

Mirjam Giesbers (directeur vermogensbeheer Rabobank)